Παναιτωλικοσ Πασ Γιαννινα 1-2 - 2019-01-19 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΣΦΠ=1-2 ΠΡ 17η - YouTube : Οι ηπειρώτες έδειχναν να βολεύονται.

Παναιτωλικοσ Πασ Γιαννινα 1-2 - 2019-01-19 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΣΦΠ=1-2 ΠΡ 17η - YouTube : Οι ηπειρώτες έδειχναν να βολεύονται.. Ο πασ γιάννινα κατάφερε να αποδράσει από το αγρίνιο με εντυπωσιακή ανατροπή στο δεύτερο παναιτωλικοσ (γιάννης ματζουράκης): Η ομάδα πασ γιάννινα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες στη διοργάνωση σούπερ λιγκ 1. Επέστρεψε στα γκολ και έγραψε ιστορία! Κυριακίδης, ροντρίγκες (75΄ λεντέσμα), κούσας, τομανέ πασ γιαννινα (γιάννης πετράκης): Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα, γκολ και highlights τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της.

Σχοινιά τον παναιτωλικό που έμεινε στο καλό του πρώτο ημίχρονο και πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό που του ο πασ γιάννινα, βρήκε στην αντεπίθεση την πρώτη του ευκαιρία αλλά ο παμλίδη πλάσαρε άουτ. Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, πάουλο πασ γιαννινα: Βελλίδης, καρανίκας (61΄λίλα), μιχαήλ, σκόνδρας, ναδάλες, τσουκαλάς (54΄μανιάς), κοζορώνης, ακόστα (77' ηλιάδης), τσάβες, γιάκος, ίλιτς. Τα έβαλαν κάτω διοίκηση και γιαννίκης. Κυριακίδης, ροντρίγκες (75΄ λεντέσμα), κούσας, τομανέ πασ γιαννινα (γιάννης πετράκης):

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31/10 | Προγνωστικά | Ανάλυση ...
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31/10 | Προγνωστικά | Ανάλυση ... from betarades2-5c24.kxcdn.com
Δασκαλάκης, μάκης, περβανάς, σταύρου (63' φερεντίνος), ντούκας, παππάς, λάμα (85' τασιούλας), καφεντζής, δημητρέλλος (85'. Σέντρα στο ματς και τα πρώτα 10 λεπτά κύλησαν με τον «αγιαξ της ηπείρου» να έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Πάντα έχουν την σημασία τους τα παιχνίδια ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον πασ γιάννινα, όπου αναμένεται να γίνει μάχη. Τα επίσημα στιγμιότυπα της nova από την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της σούπερ λίγκας ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον ατρόμητο. Κυριακίδης (62' γιαννακόπουλος), χαντάκιας (46' άργκους), μιχάι (65' μαλής), μαρινάκης (65' μπελεβώνης), τσοκάνης (46' ρότσα) πασ γιαννινα: Επέστρεψε στα γκολ και έγραψε ιστορία! Ανακοίνωση για το μέλλον του γιαννίκη! Κυριακίδης, ροντρίγκες (75΄ λεντέσμα), κούσας, τομανέ πασ γιαννινα (γιάννης πετράκης):

Ο πασ μπηκε καλα, ο παναιτωλικοσ κυριαρχησε μετα το 10′.

Βελλίδης, καρανίκας (61΄λίλα), μιχαήλ, σκόνδρας, ναδάλες, τσουκαλάς (54΄μανιάς), κοζορώνης, ακόστα (77' ηλιάδης), τσάβες, γιάκος, ίλιτς. Βελλίδης (62' περιστερίδης), σκόνδρας, τζημόπουλος, μιχαήλ, σιόντης, τσικάρσκι, βιδάλ (40' κούζικ), γιάκος (78' λιάσος). Ο πασ μπηκε καλα, ο παναιτωλικοσ κυριαρχησε μετα το 10′. Είχε και άλλες καλές στιγμές με ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση και πίεσαν τον πασ γιάννινα παίρνοντας την κατοχή της μπάλας. Ανακοίνωση για το μέλλον του γιαννίκη! Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Περιστερίδης, μπουκουβάλας, μπέριος, γαρουφαλιάς (89′ σκόνδρας), μιχαήλ, γιάκος (59′ μαμπουλού), τζημόπουλος, κόντε, ζάιρο, ναδάλες. Επέστρεψε στα γκολ και έγραψε ιστορία! Σέντρα στο ματς και τα πρώτα 10 λεπτά κύλησαν με τον «αγιαξ της ηπείρου» να έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Δασκαλάκης, μάκης, περβανάς, σταύρου (63' φερεντίνος), ντούκας, παππάς, λάμα (85' τασιούλας), καφεντζής, δημητρέλλος (85'. Σχοινιά τον παναιτωλικό που έμεινε στο καλό του πρώτο ημίχρονο και πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό που του ο πασ γιάννινα, βρήκε στην αντεπίθεση την πρώτη του ευκαιρία αλλά ο παμλίδη πλάσαρε άουτ. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα, γκολ και highlights τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της.

Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, πάουλο πασ γιαννινα: Κυριακίδης, ροντρίγκες (75΄ λεντέσμα), κούσας, τομανέ πασ γιαννινα (γιάννης πετράκης): Ραγιάς, βασίλας, παπαχρήστος (46΄ αναστασόπουλος), λαζαρίδης (82΄ μπαρμπαγιάννης), ζαβέρδας (72΄ νικολάου) πασ γιαννινα: 1x με απόδοση 1.40 στον οπαπ.

4η Αγ.: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2 - YouTube
4η Αγ.: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-2 - YouTube from i.ytimg.com
Είχε και άλλες καλές στιγμές με ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση και πίεσαν τον πασ γιάννινα παίρνοντας την κατοχή της μπάλας. Η ομάδα πασ γιάννινα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες στη διοργάνωση σούπερ λιγκ 1. Ο πασ γιάννινα κατάφερε να αποδράσει από το αγρίνιο με εντυπωσιακή ανατροπή στο δεύτερο παναιτωλικοσ (γιάννης ματζουράκης): Κυριακίδης (62' γιαννακόπουλος), χαντάκιας (46' άργκους), μιχάι (65' μαλής), μαρινάκης (65' μπελεβώνης), τσοκάνης (46' ρότσα) πασ γιαννινα: Ραγιάς, βασίλας, παπαχρήστος (46΄ αναστασόπουλος), λαζαρίδης (82΄ μπαρμπαγιάννης), ζαβέρδας (72΄ νικολάου) πασ γιαννινα: Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ο πασ μπηκε καλα, ο παναιτωλικοσ κυριαρχησε μετα το 10′. Επέστρεψε στα γκολ και έγραψε ιστορία!

Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων.

Τα έβαλαν κάτω διοίκηση και γιαννίκης. 90' γκολ για τον πασ! Ο πασ μπηκε καλα, ο παναιτωλικοσ κυριαρχησε μετα το 10′. Τα επίσημα στιγμιότυπα της nova από την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της σούπερ λίγκας ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον ατρόμητο. Σέντρα στο ματς και τα πρώτα 10 λεπτά κύλησαν με τον «αγιαξ της ηπείρου» να έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, πάουλο πασ γιαννινα: Δασκαλάκης, μάκης, περβανάς, σταύρου (63' φερεντίνος), ντούκας, παππάς, λάμα (85' τασιούλας), καφεντζής, δημητρέλλος (85'. Κυριακίδης (62' γιαννακόπουλος), χαντάκιας (46' άργκους), μιχάι (65' μαλής), μαρινάκης (65' μπελεβώνης), τσοκάνης (46' ρότσα) πασ γιαννινα: Σχοινιά τον παναιτωλικό που έμεινε στο καλό του πρώτο ημίχρονο και πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό που του ο πασ γιάννινα, βρήκε στην αντεπίθεση την πρώτη του ευκαιρία αλλά ο παμλίδη πλάσαρε άουτ. Αυτό, όμως, δεν φρέναρε τον πασ γιάννινα, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να πατά καλύτερα από τον παναιτωλικό. Σε αυτό το διάστημα απείλησε στο 5′ με το τακουνάκι του λεό, ενώ οι γηπεδούχοι έδειχναν νευρικοί. Περιστερίδης, μπουκουβάλας, μπέριος, γαρουφαλιάς (89′ σκόνδρας), μιχαήλ, γιάκος (59′ μαμπουλού), τζημόπουλος, κόντε, ζάιρο, ναδάλες. Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, μάρκος πάουλο, τσοκάνης, ουάρντα (84′.

Αυτό, όμως, δεν φρέναρε τον πασ γιάννινα, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να πατά καλύτερα από τον παναιτωλικό. Τα επίσημα στιγμιότυπα της nova από την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της σούπερ λίγκας ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον ατρόμητο. Σχοινιά τον παναιτωλικό που έμεινε στο καλό του πρώτο ημίχρονο και πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό που του ο πασ γιάννινα, βρήκε στην αντεπίθεση την πρώτη του ευκαιρία αλλά ο παμλίδη πλάσαρε άουτ. 90' γκολ για τον πασ! Ανακοίνωση για το μέλλον του γιαννίκη!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 1-0 HIGHLIGHTS | 25/2/2019 ...
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 1-0 HIGHLIGHTS | 25/2/2019 ... from i.ytimg.com
Οι ηπειρώτες έδειχναν να βολεύονται. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Σχοινιά τον παναιτωλικό που έμεινε στο καλό του πρώτο ημίχρονο και πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό που του ο πασ γιάννινα, βρήκε στην αντεπίθεση την πρώτη του ευκαιρία αλλά ο παμλίδη πλάσαρε άουτ. Επέστρεψε στα γκολ και έγραψε ιστορία! Δεν γνωρίζετε καν που πέφτουν οι ζωσιμάδες. Ανακοίνωση για το μέλλον του γιαννίκη! Κυριακίδης (62' γιαννακόπουλος), χαντάκιας (46' άργκους), μιχάι (65' μαλής), μαρινάκης (65' μπελεβώνης), τσοκάνης (46' ρότσα) πασ γιαννινα:

Τα επίσημα στιγμιότυπα της nova από την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της σούπερ λίγκας ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον ατρόμητο.

Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, πάουλο πασ γιαννινα: Τα επίσημα στιγμιότυπα της nova από την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της σούπερ λίγκας ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον ατρόμητο. Τα έβαλαν κάτω διοίκηση και γιαννίκης. Ο πασ γιάννινα κατάφερε να αποδράσει από το αγρίνιο με εντυπωσιακή ανατροπή στο δεύτερο παναιτωλικοσ (γιάννης ματζουράκης): 90' γκολ για τον πασ! Σε αυτό το διάστημα απείλησε στο 5′ με το τακουνάκι του λεό, ενώ οι γηπεδούχοι έδειχναν νευρικοί. Είχε και άλλες καλές στιγμές με ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση και πίεσαν τον πασ γιάννινα παίρνοντας την κατοχή της μπάλας. Ασταμάτητος ο πασ γιάννινα με τους ηπειρώτες να συνεχίζουν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι. Σχοινιά τον παναιτωλικό που έμεινε στο καλό του πρώτο ημίχρονο και πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό που του ο πασ γιάννινα, βρήκε στην αντεπίθεση την πρώτη του ευκαιρία αλλά ο παμλίδη πλάσαρε άουτ. Οι ηπειρώτες έδειχναν να βολεύονται. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα, γκολ και highlights τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της. Σέντρα στο ματς και τα πρώτα 10 λεπτά κύλησαν με τον «αγιαξ της ηπείρου» να έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων. 1x με απόδοση 1.40 στον οπαπ.

Ασταμάτητος ο πασ γιάννινα με τους ηπειρώτες να συνεχίζουν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι παναιτωλικοσ. Βελλίδης (62' περιστερίδης), σκόνδρας, τζημόπουλος, μιχαήλ, σιόντης, τσικάρσκι, βιδάλ (40' κούζικ), γιάκος (78' λιάσος).

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama